Hjärtstartare - Philips Heartstarter HS1

Lättanvända hjärtstartaren PHILIPS HeartStart HS1

Philips HeartStart HS1 är utformad för att kunna användas av vem som helst i en akut situation med hjärtstopp. Defibrillatorn ger ledning med röstkommandon.

PHILIPS HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare

Den är väl beprövad och mycket enkel att använda. Efter aktivering genom ett tryck på den gröna startknappen vägleds du steg för steg av en lugn och tydlig röst genom processen. Allt från elektrodplacering till Hjärt-Lungräddning med bröstkompressioner och assisterad andning.

Hjärtstartaren genomför med fasta intervaller självtest på över 80 olika punkter och är således mycket driftsäker. Om testerna indikerar att service behövs larmar den och blinkar rött. Batteriet har kapacitet för 4 års standby-läge och minst 200 defibrilleringar. PHILIPS HeartStart HS1 är avsedd för miljöer som hem och kontor.

 

Philips Hjärtstartare är marknadsledaren och överlägset störst i världen på defibrillatorer (ca 35% av världsmarknaden). För dig som kund borgar detta för högsta kvalitet. Varför chansa? Välj ett välkänt kvalitetsmärke när du skall köpa en hjärtstartare. Hjärtstartare - hyr eller köp idag!

Visar 4 produkter