Hjärtstartare Philips HS1 inkl Slim väska

Art.nr: F1401-0105
Ej i lager, beställningsvara.

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Philips Hjärtstartare HS1 (Laerdal) ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Chansen att överleva ökar nämligen från 7% till ca 75% om du har en hjärtstartare tillgänglig vid ett hjärtstopp.

Med Philips Hjärtstartare HS1 och minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan.

Lätt att använda
Philips Hjärtstartare HS1 (Laerdal) kan användas när som helst, var som helst och av alla. Med hjälp av röstinstruktioner med en klar och lugn röst leder den användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Skulle man inte utföra en av instruktionerna, upprepas denna tills man gjort så.

Alltid klar för användning
Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation. Du ser detta genom en blinkande lampa som indikerar att hjärtstartaren är ok.

Kvalitet & Garanti
Philips hjärtstartare är världens överslägset största märke inom defibrillering och står för topp kvalitet. Du har därigenom hela 8 års garanti på din hjärtstartare. Skulle något ändå mot förmodan bli fel så får du dessutom låna en utbytesmaskin under reparationerna.

Hur den fungerar
Philips Heartstart HS1 är mycket enkel att använda och berättar för dig vad du skall göra genom hela processen. När du startat hjärtstartaren (antingen mha av/på-knappen eller genom att dra i handtaget som lösgör elektroderna -hjärtstartare startar då automatiskt) börjar speaker rösten att gå igenom processen steg för steg. Skulle du inte genomföra ett steg, upprepas igen vad du skall göra. På detta sätt får man ett mycket bra stöd i en stressad situation. Heart start HS1 har även en funktion för om du vill få hjälp med instruktioner hur du genomför hjärtkompressioner.

Produktblad

Filmtajm

 

I Paketet ingår

  • 1 st Philips HS1 hjärtstartare
  • 1 st mjuk slim case väska
  • 1 par elektroder
  • 1 st batteri

 

Om nyttan med hjärtstartare (verklig händelse)

"Jag var alltså med om en incident för 2 fredagar sedan där vi blev tvugna att använda den hjärtstartare som jag skickade bild på (en Philips Fr2:a - red.anm).
Den var enkel att sköta och mycket tydlig i sina instruktioner och även fast situationen var stessad och man hade ett ordentligt adrenalinpåslag så hörde man tydligt hur instruktionerna löd. Varken för mycket infomation eller för lite utan precis lagom avvägt.
Vi har fått veta att utan vår hjälp hade aldrig patienten överlevt. Kunden mår idag bra och är opererad och vi hoppas få se honom här snart igen.

Kent Sepic Medley Arena Grosvad Finspång."

 

HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR INKLUDERAD

Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 250-310kr**), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år. Kontakta oss eller skriv i kassan att ni önskar detta.

Hjärtstartarförsäkringen gäller inte för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 250:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 310:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

 

Hjärtstartarförsäkring - Faktablad

Hjärtstartarförsäkring - Förköpisinformation

Hjärtstartarförsäkring - Försäkringsvillkor

 

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner