Kundomdömen

Betyg:





  • 1
  • 2

Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Sarwat  - 2024-05-29

Skrivet av  Helena  - 2024-05-29

Skrivet av  Anna  - 2024-05-22

Lätt att hitta, snabb leverans

Skrivet av  Marina  - 2024-05-02

Fick varan i tid .

Skrivet av  Anders  - 2024-04-16

Skrivet av  Johan  - 2024-04-15

Skrivet av  Lena  - 2024-04-12

Skrivet av  Maria  - 2024-04-12

Varan kom, välpackad samt mycket trevlig personal!

Skrivet av  Marina  - 2024-04-08

Fick varan i tid .

Skrivet av  Yusuf  - 2024-03-25

Jätte bra paketerat och allt kom i sin ordning. Väldigt nöjd!

Skrivet av  Peter  - 2024-03-25

Allt fungerade perfekt!

Skrivet av  Lisa  - 2024-03-15

bra

Skrivet av  Yvette  - 2024-03-15

Toppen. Snabb service

Skrivet av  Anna  - 2024-03-15

Snabb leverans, dök upp när det utlovades

Skrivet av  Ewa-Liz  - 2024-02-29

Jag har bara beställt och lämnat ut varorna till resp.klass. Är dock väldigt nöjd med beställning,snabb leverans och trevligt bemötande.

Skrivet av  Helena  - 2024-02-23

Det tog ett tag att få varorna, men kundservice svarade snabbt och kunde förklara. Uppskattat att det är så god service!

Skrivet av  Melinda  - 2024-01-12

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Inger  - 2023-12-18

Skrivet av  Anette  - 2023-11-30

Skrivet av  Sarah  - 2023-11-20

Skrivet av  Jerry  - 2023-11-20

Snabb leverans det gillas.

Skrivet av  Michael  - 2023-11-17

Snabb leverans och en mycket trevlig chaufför.

Skrivet av  Bo  - 2023-11-16

Skrivet av  Daniel  - 2023-11-13

Skrivet av  Skolsköterska  - 2023-11-09

Skrivet av  Christina  - 2023-10-21

Skrivet av  Andrea  - 2023-10-12

Fick mina varor snabbt och välförpackade

Skrivet av  Markus  - 2023-10-09

Skrivet av  Helena  - 2023-10-06

Hur smidigt och snabbt som helts toppen

Skrivet av  David  - 2023-10-05

Varorna kom i tid. Synd att det inte anges tillverkningsdatum på elektroderna som finns på lager.

Skrivet av  Roberto  - 2023-10-04

Skrivet av  Per  - 2023-10-04

Skrivet av  Birgitta  - 2023-09-14

Snabb service, lätt att beställa

Skrivet av  Maria  - 2023-09-14

Perfekt kontakt med Joachim som är både ösningsorienterad och service minded !

Skrivet av  Ing-Marie  - 2023-09-06

Perfekt i tid, bra förpackning

Skrivet av  Nils  - 2023-08-16

Bra kundtjänst som svarade på mina frågor över telefon. Leveransen var perfekt, gick att styra dag och ungefärlig tid. Kan varmt rekommendera.

Skrivet av  Merje  - 2023-08-16

Bra service hela vägen.

Skrivet av  Mouhamet  - 2023-08-11

Skrivet av  ulf  - 2023-08-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Olga  - 2023-08-10

Smidigt, enkelt och snabbt! 👍

Skrivet av  Margareta  - 2023-08-10

inget krångel

Skrivet av  Helena  - 2023-08-04

Allt gick fort!

Skrivet av  Robert  - 2023-08-04

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Annika  - 2023-07-28

Skrivet av  Lars  - 2023-07-27

Bästa bemötande och servicen från Tryggsaker.se och snabb leverans.

Skrivet av  Jan  - 2023-07-19

Skrivet av  Yvette  - 2023-07-17

varorna kommer väldigt fort efter beställning. Vi är nöjda med vår beställning

Skrivet av  Alexandra  - 2023-07-11

Skrivet av  Markus  - 2023-06-27

Enkelt och smidigt att handla utan krångel

Skrivet av  Inger  - 2023-06-21

Kom i tid

Skrivet av  Fredrik  - 2023-06-16

Supersnabb leverans :) Fick varan dagen efter beställning!

Skrivet av  Linnea  - 2023-05-31

Skrivet av  Gizela  - 2023-05-30

Paketet har inte kommit fram än

Skrivet av  Raul  - 2023-05-29

Mycket trevligt

Skrivet av  magnus  - 2023-05-11

Fick beställningen som brev, bra packat och snabbt.

Skrivet av  Asgeir  - 2023-05-10

Bra

Skrivet av  Anette  - 2023-05-02

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Erik  - 2023-04-21

Skrivet av  Annelie  - 2023-04-19

Skrivet av  Ludvig  - 2023-04-17

Varorna kom väldigt fort och snyggt paketerat

Skrivet av  Capio  - 2023-03-30

Skrivet av  Åke  - 2023-03-27

Skrivet av  Birgitta  - 2023-03-24

Totalt sett mycket bra. Trevligt utformad text i leveransinfo

Skrivet av  Johan  - 2023-03-23

Allt perfekt packat o snabbt levererat.Handlar gärna igen

Skrivet av  Toni  - 2023-03-20

Skrivet av  Carina  - 2023-03-20

Snabb leverans, bra packat och väldigt bra personal.

Skrivet av  David  - 2023-03-20

Väldig hjälpsamma och snabba svar. Inga problem. /David

Skrivet av  Martin  - 2023-03-20

Snabbt utskick av vara och super trevlig personal.

Skrivet av  Helena  - 2023-03-10

Snabb leverans !

Skrivet av  Kerstin  - 2023-03-09

Har inte använt varorna o kan inte ge recension på dom- men min order behandlades enkelt o smidigt...bra packat. Framförallt var jag imponerad overall den fina adressen till mig som skrivits med skrivstil- länge sen man såg den- om den nu var sör hand- vilket jag tyckte, eller med maskin. Trevligt var det iaf.🌟🌟🌟

Skrivet av  Mikael  - 2023-03-09

Jätte snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2023-03-09

Ja varor kom i tid och var packade säkert i kartong. Kundtjänst alltid trevliga vid telefon kontakt.

Skrivet av  Morgan  - 2023-02-28

hur smidigt som helst :)

Skrivet av  Mikael  - 2023-02-23

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Helena  - 2023-02-22

Skrivet av  Camilla  - 2023-02-06

Skrivet av  Ingrid  - 2023-02-02

Snabb leverans och allt var med i beställningen. NÖJD!

Skrivet av  Ingrid  - 2023-02-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Jörgen  - 2023-02-01

Snabb leverans

Skrivet av  Marie  - 2023-01-10

Skrivet av  Mikael  - 2023-01-03

Jätte bra leverans snabbt o smidigt.

Skrivet av  Malin  - 2022-12-27

Varorna kom snabbt, och kontakten med kundtjänst top notch.

Skrivet av  Merje  - 2022-12-16

Bra service hela vägen

Skrivet av  Nastasja  - 2022-12-05

Allt kom i tid och paketet var packat bra och jag behövde ej kontakta kundtjänst. Super nöjd

Skrivet av  Bodil  - 2022-12-05

Lätt att beställa. Snabb leverans.

Skrivet av  Jan  - 2022-11-24

Varorna kom som lovat och var bra paketerat

Skrivet av  Mona  - 2022-11-20

Inga problem

Skrivet av  Diana  - 2022-11-18

Skrivet av  Agnar  - 2022-11-08

mycket snabt och bra

Skrivet av  Berith  - 2022-11-02

Skulle verkligen behöva ett kvitto på båda ovanstående varor då jag köpt in dessa för en bostadsrättsförening och de ej nöjer sig med beställningsbekräftelsen

Skrivet av  Zelal  - 2022-10-19

Skrivet av  Olle  - 2022-10-06

Skrivet av  Marina  - 2022-10-06

Snabb leverans

Skrivet av  Mikael  - 2022-10-04

Skrivet av  Sofia  - 2022-10-04

Bra information om leveranstid, leverans kom inom utlovad tid. Enkelt att hitta det vi behövt, och annars hjälpsam kundtjänst.

Skrivet av  Torbjörn  - 2022-09-30

inga problem.

Skrivet av  Kicki  - 2022-09-30

Gick fort att få beställningen och det var bra inpackat

Skrivet av  Jennie  - 2022-09-19

Skrivet av  Mikael  - 2022-09-19

Klent med orderbekräftelse vill jag minnas!

Skrivet av  Jan  - 2022-09-15