Laddar, vänta lite...

Hjärtstartare Philips / Laerdal -HS1-

16000.00 kr 19155.00 kr
Eller delbetala
från 726.67 kr/mån. (24 mån.)
klarna

Philips/Laerdal hjärtstartare ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Chansen att överleva ökar nämligen från 7% till ca 75% om du har en hjärtstartare tillgänglig vid ett hjärtstopp.

Med minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan


Lätt att använda
Philips hjärtstartare kan användas när som helst, var som helst och av alla. Med hjälp av röstinstruktioner med en klar och lugn röst leder den användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Skulle man inte utföra en av instruktionerna, upprepas denna tills man gjort så.

Alltid klar för användning
Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation. Du ser detta genom en blinkande lampa som indikerar att hjärtstartaren är ok.

Kvalitet Philips hjärtstartare är världens överlägset mest sålda hjärtstartare och står för topp kvalitet. Du har dessutom hela 5 års garanti. Skulle något ändå mot förmodan bli fel så får du dessutom låna en utbytesmaskin under reparationerna.

 

Ditt Namn:
Skicka till (namn):
Skicka till (e-post):
Kommentar:
 
Kod:
 

Personer som köpte denna produkt köpte också:

Chatta direkt online
med oss. Just nu är vi:
Kundtjänst, telefon: 026-65 00 56 eller e-post: kundservice@tryggsaker.se

För företaget

För hälsovården

För Privatpersoner

Varumärken

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad om nya produkter, tips och artiklar.