Hjärtstartare - Philips Heartstarter FRX

Ännu en storsäljande hjärtstartare är PHILIPS HeartStart FRx. Robust och hårdtestad för funktion även i fuktiga eller dammiga miljöer.

Hjärtstartaren FRx är mycket enkel att använda för vem som helst. Den berättar med lugn röst exakt hur du ska agera vi ett befarat hjärtstopp. En placeringsskiss visar var du ska placera elektroderna för att ge en stöt. Hjärtstartaren  bestämmer om en stöt behövs och om så är fallet uppmanas du att trycka på orangea knappen. Röstkommandon repeterar och omformulerar om du behöver ytterligare hjälp. Blinkande ikoner och en referensguide hjälper dig om du befinner dig i bullrig miljö.

HeartStart FRx passar genom sin robusta utformning i väldigt skiftande miljöer. Låg vikt gör den lämplig för portabelt bruk. Den är mycket tålig såväl mot slag som damm och fukt. Industri och kontor likväl som idrottsanläggningar, simhallar, badplatser och bryggor där drunkningstillbud kan inträffa. Ett unikt tillval är barnnyckeln som med ett handgrepp anpassar hjärtstartaren till behandling av barnhjärtan. Batteriet har en livslängd på fyra år i standby-läge.

Philips är marknadsledaren och överlägset störst i världen på defibrillatorer. För dig som kund borgar detta för högsta kvalitet. Varför chansa? Välj ett välkänt kvalitetsmärke när du skall köpa en hjärtstartare.

Hjärtstartare - hyr eller köp idag!

Visar 2 produkter