Vattenfast sårfilm 9*10cm

Vattenfast sårfilm 9*10cm - 50 pack

Art.nr: F0404-0107
I lager (5 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Smart lösning på ett återkommande problem.

ViTri:Sårfilm med dyna är en självhäftande sårfilm av polyuretan med absorberande sårdyna. Sårdynan är täckt av ett glatt ytskikt, perforerad tunn polyesterfilm, för låg vidhäftning. Sårfilmen är semipermeabel och vattenavvisande (duschförband). Sterilt förpackad.

Har du upplevt att nästan varje gång som du använder ett plåster så slutar det med att det blir blött? Antingen för att du måste duscha eller för att det reglar ute. Som grädden på moset så fungerar desssutom vanliga plåster rätt dåligt på skavsår eftersom de helt enkelt skavs av.

Nu finns äntligen lösningen i plåsterform. Det vattenfasta snabbförbandet, eller plåstret, består av en vattentät sårfilt med en sårdyna under för att ta hand om eventuell vätska från kroppen.

  • Storlek: 9*10 cm
  • Antal: 50 st
  • Steril: Ja

TryggSaker tipsar
Vi på TryggSaker, har själva testat detta plåster både ute i regnet (för er skull), i duschen och som skavsårsplåster och är obeskrivligt nöjda. Det sitter otroligt bra fast i flera flera dagar och vatten tränger inte in under plåstret om man inte har slarvat vid ditsättningen. Som skavsårslåster så avlastar det skadan så att man fortfarande kan gå i skon (vi har provat, denna gång med dans.).

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner