Zoll AED 3

Art.nr: F1401-0117
Ej i lager, beställningsvara.

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Enkel att använda
Zoll AED 3 ger HLR-feedback som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet. En sensor integrerad i CPR Uni-Padz elektroden mäter och ger återkoppling på de bröstkompressioner du utför och hjälper dig att trycka med rätt djup och frekvens via ljud och bild i displayen. 

Du guidas genom alla steg i återupplivningen med hjälp av röst- och textmeddelanden, t.ex. ”Tryck hårdare” och ”Bra kompressioner”, samt grafiska bilder. En kompressionsindikator på displayen visar djupet på varje given bröstkompression i realtid. En konstant metronom hjälper dig hålla rätt frekvens om minst 100 kompressioner per minut. 

Den stora färgdisplayen visar en HLR-timer som visar återstående tid för HLR, tillsammans med förlupen tid och antalet defibrilleringar.  

Barnknapp 
Skifta enkelt till barnläge med en knapp på framsidan av AED 3. Du behöver inte skifta elektroder eftersom CPR Uni-Padz elektroden kan användas både till barn och vuxen.  

Wi-Fi-anslutning
Hantera din uppsättning
 av hjärtstartare via molnet. Zolls programhanteringslösning hjälper dig att övervaka och hantera alla dina hjärtstartare och meddelar dig direkt om ett misslyckat självtest så att du kan vara säker på att du är beredd vid en nödsituation. 

Självtest
Automatiskt självtest varje eller var 7:e dag, kan konfigureras. Förinställning: var 7:e dag. 

Batteri 
Engångs, litium-mangandioxid.

Livslängd batteri (standbytid): 5 år vid självtest en gång i veckan. 3 år vid dagligt självtest. 

Storlek/vikt
(HxBxD) 12,7 cm x 23,6 cm x 24,7 cm 

Vikt: 2,5 kg

Produktbroschyr

 

Filmtajm

 

 

HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR 

Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 250-310kr**), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år. Kontakta oss eller skriv i kassan att ni önskar detta.

Hjärtstartarförsäkringen gäller inte för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 250:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 310:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

 

Hjärtstartarförsäkring - Faktablad

Hjärtstartarförsäkring - Förköpisinformation

Hjärtstartarförsäkring - Försäkringsvillkor

 

 

Upptäck mer

  • FÖRSTA HJÄLPEN/Hjärtstartare & Övn.dockor/Hjärtstartare/Zoll AED 3
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner