Laddar, vänta lite...

Pistolskåp SP22

3996.00 kr
Eller delbetala
från 181.49 kr/mån. (24 mån.)
klarna
Låstyp:
Frakt:

För att underlätta din jämförelse har vi även tittat på några återförsäljare av vapenskåp som dyker upp högt  upp i listorna på google och samlat dessa här i ett pdf-dokument. Prisjämförelsen gjordes den 1e juli 2013. Vi kommer att försöka uppdatera denna kontinuerligt under hela kampanjen. 

Se vår prisjämförelse här. Prisjämförelse av vapenskåp.

Scandinavian Safe´s pistolskåp SP22 är godkänt för förvaring av upp till 5 st automatvapen eller 10 st handeldvapen. Levereras med omställningsbart högsäkerhetslås med 2 st nycklar. Elektroniskt kodlås går att få som alternativ. Skåpet levereras komplett med ett justerbart hyllplan. Lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och två i ryggen.

Låsalternativ
Just nu kan vi erbjuda SP22 med nyckellås (standardlås som ingår i grundpriset) eller med elektroniskt kodlås (väljs nedan).

Det elektroniska kodlåset Alpha/Rotobolt som levereras monterat och klart är godkänt för vapenförvaring och är ett lås med 2 st. användare s.k. "Chef/Anställd". Låset har alltid 6 siffror i koden eller 6 bokstäver i de fall ett ord är valt som kod. Chefskoden kan lägga till, tillfälligt spärra ut eller radera Anställd koden utan att känna till denna.

De flesta försäkringsbolag godkänner även förvaring av kontanter upp till 37.000:- i detta skåp. Kontrollera dock alltid med ditt eget försäkringsbolag.

Frakt
Frakt 495:- till din gatuadress. Obs bor du i postnummerområde 940 00 - 989 99, kontakta oss för fraktpris.

Produktdata


Typ: Scandinavian Safe
Garanti: 5 år mot fabrikationsfel samt 1 år på låsfunktionen
Yttermått: H: 750 * B: 420 * D: 300 [mm]
Innermått: H: 742 * B: 412 * D: 298 [mm]
Dagmått: H: 620 * B: 290 * D: 254 [mm] Mått som dörren skapar när den är öppen)
Vikt: 75 kg
Inbrottsklass: SS 3492
Test institut: SSF - Svenska Stöldskydds Föreningen
Certifieringsorgan: DNV
Från den 1/10 2000 skall vapen förvaras i säkerhetsskåp certifierade enligt normen SS-3492. I varje skåp får max 20 vapen förvaras. Från 2002 har polisen dessutom fått större befogenheter att kontrollera efterlevnaden av detta genom t.ex. hembesök.

Bra att veta
Rikspolisstyrelsen skriver att:
"Efter den 1 juli 2002 skall förvaring av skjutvapen, när de inte brukas, ske i antingen ett säkerhetsskåp eller något annat lika säkert förvaringsutrymme. Med säkerhetsskåp avses ett skåp som uppfyller lägst Svensk Standard SS 3492 och som är certifierat av ackrediterat certifieringsorgan." Med annat lika säkert förvaringsutrymme avses bland annat skåp som uppfyller kraven i 16 kap 4 § Rikspolisstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om vapenlagstiftningen (RPSFS 2000:63) för "lika säkert förvaringsutrymme".

Ovan sagda motsvarar alltså den lägsta tillåtna säkerhetsnivån gällande förvaring av vapen.

Noteras bör att alla vapenskåp som har en vikt under 150 kg måste skruvas/bultas fast i golvet. Våra skåp levereras med förborrade hål för detta.

Ansökan om tillstånd att inneha vapen och ammunition
För att inneha vapen och ammunition måste du sända in en ansökan till Polisen. På denna måste du även för in hur du skall förvara vapnen, dvs vilket vapenskåp du har köpt. Längst ned på denna sida har vi lagt upp blanketten som du behöver för att göra denna ansökan om tillstånd att inneha vapen och ammunition. Du behöver skåpet id nr (står inuti ditt skåp) samt tpyen av av vapenskåp (Tex Håbeco VP6 eller Scandinavian Safe SP65)

Kontroll
I och med att vapenlagen ändrades 2002 fick polisen nya möjligheter att göra kontroller hemma hos vapenägare, något som också sker.

Tillbehör
Som tillbehör kan en brandbox monteras in. Brandboxen står emot brand i 30 minuter. Du kan även få ditt vapenskåp med Digitallås.

Betalning
Vapenskåpen går precis som för övriga produkter att betala med kort, förskottsinbetalning (dock inte postförskott).

Ditt Namn:
Skicka till (namn):
Skicka till (e-post):
Kommentar:
 
Kod:
 

Personer som köpte denna produkt köpte också:

Chatta direkt online
med oss. Just nu är vi:
Kundtjänst, telefon: 026-65 00 56 eller e-post: kundservice@tryggsaker.se

För företaget

För hälsovården

För Privatpersoner

PRODUKTER - TESTMENY

Varumärken

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad om nya produkter, tips och artiklar.