Skyddspåse räddningsbår

Förvaringspåse Räddningsbår 71

Art.nr: F1002-0105
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Räddningsbår F071 är en av världens mest beprövade och populäraste räddningsbår i alla miljöer. Båren är formstöpt "korg"bår i polytylen på en kraftig ram av aluminium. Detta gör att den är helt tät och kommer inte att fastna, rosta eller korrigera.

Räddningsbår F071 är robust och slitstark och påverkas inte av starka, yttre påkänningar. Den är idealisk att använda på många ställen bl.a. ställen där räddningsaktionen kräver extra robusta och stabila bårar. 4 st Patienbälten som lätt anpassas till varje enskild patient för optimal fixering.

Båren leveras med en icke-absorberande madrass fäst i botten och patientbälten.

Räddningsbår F071 finns även i metallfritt utförande och kan därmed använda inom verksamheter där explosionsrisk föreligger. F071 finns även i hopvikbart utförande för att kunna passa in i små utrymmen som räddningsfordon. Du kan välja mellan dessa alternativ nedan.

Lyftstroppar
Lyftstropp till räddningsbår är testade och certifierade. Kan lätt och snabbt fästas på räddningsbår F071 med låsbara metallkrokar. Reducerar arbetet med att justera båren till vågrät position.

Svetsade fästen hindrar dessutom att kroken kan lossna från stroppen. Båda sidorna kan justeras till önskad vinkel. Lyftringen har en egen öppning för lyftstroppen för att förhindra skada eller slitage som kan skyllas på draglina, lyftkedjor, stålkablar o.s.v. Förvaringspåse till lyftstropparna medföljer.

Tillbehör: (väljs i rullistan nedan)
Godkända lyftstroppar som fästas på båren för allehanda vinchning.
Förvaringspåse för F071

Som alternativ till F071 standard bår finns även:
F071S - Räddningsbår F071 fast delbar på mitten, spar förvaringsutrymme!
F071M - Metallfri Räddningsbår F071 fast EX/ATEX godkänd, Metallfri modell.

Produktdata


Typ: Räddningsbår F071 Garanti: 1 års mot fabrikationsfel Längd: 218 [cm] Bredd utfälld: 61 [cm] Höjd: 19 [cm] Vikt: 10 kg Max belastning: 272 kg

Upptäck mer

  • FÖRSTA HJÄLPEN/Bårar/Räddningsbårar/Förvaring
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner