Cederroth detectable Plåster
5.0 1

Cederroth Salvequick Plåster-detectable 6 pack -[51030127] Ny variant av 6735

(1 recensioner)
Art.nr: F1103-0106
I lager (7 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Salvequick Blue detectable plåster används med fördel i verksamheter där det finnns behov av att det märks om plåstret skulle lossna, t.ex. i ett restaurangkök eller en kiosk. 

Salvequick Blue Detectable plåster är särskilt avsedda för användning inom livsmedelsindustrin. Plåstren är detekterbara och upptäcks av de flesta metalldetektorer. Den blå färgen gör att plåstren också är lätta att upptäcka visuellt. De är lätta att applicera, flexibla och smidiga att använda. Rengör såret, se till att det inte är infekterat och byt plåster varje dag.

  • Hög kvalitet
  • Allergitestade
  • Smidiga och lätta att använda

OBS: Cederroths detectable levereras numera utan skyddspapper över plåstren och är därmed icke sterila precis som deras övriga plåster. Det finns dock inte krav inom industrin i europa att plåster inom industrin skall vara sterila (UK undantaget).

Salvequick detectable plåster levereras i en box om 6 refillpaket á 210 st plåster totalt.

Storlekar:

  • 126 st 72 mm x 19 mm
  • 84 st 72 mm x 25 mm)

 

Produkt speifikation


Produktdata


Antal 210 plåster totalt i ask
Storlekar: 21 st. 72*19 [mm] samt 14 st 72*25 [mm]

 

 

Specifikationer

Specifikationer

Att tänka på
  • Sårvårdsprodukter skall vara CE-märkta från juni 1998. Dets sker enligt kraven i ett europeiskt direktiv för medicinsk utrustning.
  • När material i första förbandsutrustningen använts, komplettera omedelbart.
  • Gå gärna en kurs i första hjälpen, Röda korset har t.ex. mycket bra kurser.
  • Förbandmaterial är steril utrustning och måste bytas ut efter 5 år.
Första hjälpen och krisstöd AFS 1999:7
Arbetsskydsstyrelsens författningssamling Första hjälpen och krisstöd AFS 1999:7 innehåller krav och regler kring ögonspolning: Utrustningen för ögonspolning skall finnas där det finns risk att ämnen kan skada ögat. Om spolning krävs i 15 minuter eller mer skall spolvätska vara tempererad. Spolanordningens funktion skall kontrollerars regelbundet. Rutiner för utbyte av engångsflaskor skall finnas. Vid stänk av frätande ämnen skall spolning pågå i minst 15 minuter och under transporten till sjukhus. Fast spolanordning bör därför kompletteras med mobil utrustning t.ex. en ögondusch. Man bör ha påsar så att de räcker för en spolning under hela transporten. Anordning för ögonspolning skall finnas i omedelbar närhet till arbetsplatsen. Man skall helst kunna nå utrustningen inom ett par sekunder.

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Ingrid

2023-02-02