Ögonsköljspray 40 ml

Ögonsköljspray 50 ml

Art.nr: F1303-0202
I lager (1 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Ögonskölj i behändig sprayflaska för mjuk ögonsköljstråle. Den stora fördelen med en ögonskölj i sprayformat är att du inte behöver slänga flaskan så fort den har använts en gång (som du gör med vanlig ögonskölj) utan du kan använda den tills den tar slut.

Med denna sår- och ögonsköljsprayen får du omedelbar vård vid mindre olyckor som sår och repor på huden eller damm och smuts i ögonen. Det hjälper dig att minimera risken för ytterligare infektion eller skada. Sår- och ögonsköljningssprayen är baserad på koksaltlösning och den skonsamma sprayen ger en jämn och balanserad sköljning, som är kraftfull nog att skölja smuts och smuts från ett sår och samtidigt så skonsam att den är bekväm att skölja ögat med. Den är lätt att bära, lätt att använda och kan användas i alla vinklar.

Idealisk för drivande hantverkare, industrisektorn, tillverkningsföretag, laboratorier etc. Sår och ögonvattenspray är CE-märkta enligt riktlinjerna i "Riktlinjer för klassificering av medicintekniska produkter (MDD 93/42 / EEC)"

Ögonskölspray i storleken 45ml.

Produktspecifikation

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner