Salvequick Plåsterautomat

Salvequick Plåsterautomat [490700]

Art.nr: F1103-0305
I lager (9 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Med Cederroth plåsterautomat (säljs under varumärket Salvequick plåsterautomat) är plåster alltid tillgängliga och enkla att hantera. När plåstret dras ur automaten friläggs den ena häftytan och plåstret är klart att användas. Refillerna är fastlåsta i automaten för att det alltid ska finnas plåster i automaten. Automaten laddas snabbt och enkelt om med en specialnyckel.

I Salvequick plåsterautomat dras plåstren nedåt. På så sätt undviker man att smutsa eller blöda ner övriga plåster. Salvequick plåsterautomat och Plåster är ett komplett och lättanvänt system. Plåstren finns alltid på plats, färdiga att använda. Rengör såret, se till att det inte är infekterat och byt plåster varje dag.

 • Plåstra om med en hand: När ett plåster dras ur plåsterautomaten friläggs den ena häftytan och plåstret är klart att användas. Så smidigt att du kan plåstra om med bara en hand.
 • Refillerna fastlåsta, vilket förhindrar svinn
 • Anpassa själv: Det finns flera olika plåsterrefiller att välja mellan

Innehåll

 • 40 textilplåster (REF 6444)
 • 45 plastplåster (REF 6036)
  *Varje refill har två storlekar på plåster: 72 x 19 mm och 72 x 25 mm

Mått: B 23 x H 12 x D 5,5 cm

Tips på användning

Salvequicks plåsterautomat passar till Cederroths nya första hjälpen station, men kan även placeras fristående tex på en vägg

Produktspecifikation

 

Specifikationer

Specifikationer

Att tänka på
 • Sårvårdsprodukter skall vara CE-märkta från juni 1998. Dets sker enligt kraven i ett europeiskt direktiv för medicinsk utrustning.
 • När material i första förbandsutrustningen använts, komplettera omedelbart.
 • Gå gärna en kurs i första hjälpen, Röda korset har t.ex. mycket bra kurser.
 • Förbandmaterial är steril utrustning och måste bytas ut efter 5 år.
Första hjälpen och krisstöd AFS 1999:7
Arbetsskydsstyrelsens författningssamling Första hjälpen och krisstöd AFS 1999:7 innehåller krav och regler kring ögonspolning: Utrustningen för ögonspolning skall finnas där det finns risk att ämnen kan skada ögat. Om spolning krävs i 15 minuter eller mer skall spolvätska vara tempererad. Spolanordningens funktion skall kontrollerars regelbundet. Rutiner för utbyte av engångsflaskor skall finnas. Vid stänk av frätande ämnen skall spolning pågå i minst 15 minuter och under transporten till sjukhus. Fast spolanordning bör därför kompletteras med mobil utrustning t.ex. en ögondusch. Man bör ha påsar så att de räcker för en spolning under hela transporten. Anordning för ögonspolning skall finnas i omedelbar närhet till arbetsplatsen. Man skall helst kunna nå utrustningen inom ett par sekunder.

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner