MegaLock Rattlås (SSF-godkänd)

Art.nr: S0401-0102
I lager (9 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Rattlås - Mega Lock - Kvalitetsrattkrycka som tillsammans med Mega lock twin är de enda rattlås som är godkända och rekommenderade av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)!

Självriskeliminering ingår när du köper ett Megalock rattlås, vilket innebär att upp till 5000:- av din självrisk ersätts om bilen mot förmodan skulle bli stulen (Gäller Megalock standard).

Rattkryckan MegaLock Standard passar alla bilar, även bilar med kraftigare ratt, till exempel multifunktionsratt, med en diameter mellan 215 mm och 420 mm.

Rattkryckan Megalock Twin passar alla bilar där rattkransen inte är bredare är 3,5 cm. Man trär då den gula bygeln över rattböjen på vänster sida av ratten så att det svarta handtaget pekar uppåt vänster. Man kan också sätta kryckan så att den innefattar själva multifunktionspanelen på väster sida, om den inte överstiger ca 8,0 cm i bredd

Passar det min bil?

Generellt kan man säga att rattkryckan MegaLock Twin (fråga oss om du behöver denna variant) passar de flesta bilar. Observera dock att rattkransen inte får vara bredare är 3,5 cm (vänligen se den bifogade bilden).  Annars fungerar alltid Megalock (Standard) för bilar med kraftigare ratt, typ multifunktionsratt.

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner