Medicinkylskåp LEC 82 liter

Art.nr: F1701-1732
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Medicinkyl 82 liter från LEC Medical har en solid dörr* och är idealisk för förvaring av vaccin. PE207C levereras med en avancerad temperaturkontroller och lås för ökad säkerhet.  Modellen är tillverkad för att kunna få plats under tex en disk.

* Går även att få med glasdörr. Kontakta oss för mer information på 026-650056

  • +2 till +8 graders temperaturintervall med +6 graders normal temperatur.
  • Extern digitalt temperaturkontrollersystem med 0.1 graders precision så att du slipper öppna dörren när du vill kontrollera temperaturen.
  • Anti-microb handtag för att minimera spridningen av bakterier och virus
  • Levereras med lås och två nycklar
  • Fläktsystem som cirkulerar luften i kylskåpet och minimerar temperaturfluktuationer.
  • Larmar med ljud och visuellt om temperaturen blir för låg eller för hög i medicinkylskåpet
  • R600a kylmedium som är mera miljövänligt med reducerad CO2 nivå. Reducerar även kostnaden för att kyla kylskåpet då kompressorn inte behöver arbeta lika hårt.
  • Larmar om dörren öppnas

Medicinkylskåpet går att få med antingen vänster eller högerhängd dörr.

Serviceavtal

Visste du att du även kan teckna ett serviceavtal för ditt medicinkylskåp? Det går att teckna direkt eller när du så önskar. Ett serviceavtal kan tecknas för att kalibrera temperatursensorn i ditt medicinkylskåp. (inkluderar komplett genomgång samt kalibrering av temperatur vid en temperatur och spårbart protokoll). Serviceavtalet innefattar funktionskontroller, säkerhetskontroller, spårbar temperaturkalibrering, elsäkerhetstest och total genomgång av enheten och löper vanligen 1 år i taget. Pris: 1500:- exkl moms (milersättning tillkommer) Kontakta oss för mer information på 026-650056.

 

Serviceavtal

 

Visste du att du även kan teckna ett serviceavtal för ditt medicinkylskåp? Det går att teckna direkt eller när du så önskar. Ett servicevatal kan tecknas för att kalibrera temperatursensorn i ditt medicinkylskåp. (inkluderar komplett genomgång samt kalibrering av temperatur vid en temperatur och spårbart protokoll). Serviceavtalet innefattar funktionskontroller, säkerhetskontroller, spårbar temperaturkalibrering, elsäkerhetstest och total genomgång av enheten och löper vanligen 1 år i taget. Pris: 1500:- exkl moms (milersättning tillkommer) Kontakta oss för mer information på 026-650056.

 

 

  

 

 

YtterMått: 660x502x540 [mm]
Volym: 82 liter
Vikt: 30 kg

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner