5.0 1

Kuvetter HemoCue Hb 801, på burk [4*50st]

(1 recensioner)
Art.nr: F1701-1813
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Mikrokuvetten, en enkel men anmärkningsvärd uppfinning

Mikrokuvetten

När spetsen på en mikrokuvett rör vid en drope analytiskt provmaterial drar den automatiskt in exakt mängd som behövs i en liten kavitet där provet blandas. Denna kavitet med en dimension på en tusendels millimeter, innehåller torkad reagens som löses upp när det blandas med provmaterialet. Mikrokuvetten placeras sedan i en fotometer och ett exakt provsvar ershålls inom kort.

Mikrokuvetter för olika användningsområden

Med denna kuvetteknologi mäter man inte bara hemoglobin utan nästan vilken flytande substans som helst. I dag tillverkar vi mikrokuvetter för hemoglobin-, glukos- och urinalbuminanalyser samt mikrokuvetter för specifik användning inom dessa områden. Fler mikrokuvetter är på gång och vi använder vår kunskap och erfarenhet inom avancerad kemi för att utveckla kuvettmetoder för andra viktiga analyser. Dessutom tar vi kuvetteknologin vidare inom flera olika riktningar. Med samma typ av mikrokuvett, med torr reagens, men med en annan typ av teknologi, ett fotomikroskop, kan vi nu bestämma olika sorters celler och partiklar.

Innehåll

HemoCue Hb 801 System är avsett för kvantitativ bestämning av hemoglobin i kapillärt eller venöst helblod i patientnära miljöer och i miljöer för bloddonation, inklusive primärvårds-och sjukhusmiljöer. Mikrokuvetterna är tillverkad av polystyrenplast och innehåller inga aktiva ingredienser. Provet sugs in i kuvetten med hjälp av kapillärkraft Den fyllda mikrokuvetten är avsedd för användning tillsammans med HemoCue Hb 801.

  • Kemisk metod: Reagensfritt
  • Provvolym: 10 μL
  • Stabilitet: Mikrokuvetterna i burken (öppnad eller oöppnad) är stabila fram till det utgångsdatum som anges på förpackningen.
  • Förvaring:Förvara mikrokuvetterna vid 10–40 °C.
  • Mikrokuvetterna i burken (öppnad eller oöppnad) kan förvaras en kortare tid (6 veckor) i -18–50 °C..
  • Förpackning: 4 x 50 kuvetter, burk
  • NSM451SE 200610
  • HemoCue ® Hb 801 Microcuvettes

 OBS: Dessa levereras direkt fårn tillverkarna vilket gör att levernastiden är 5-6 dagar. Deta för att de skall avra så färska som möjligt.

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Göran

Bra och lätt att använda

2022-02-18