Kuvetter HemoCue Hb 201, på burk- 4*50st

Art.nr: F1701-1805
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Mikrokuvetten

När spetsen på en mikrokuvett rör vid en drope analytiskt provmaterial drar den automatiskt in exakt mängd som behövs i en liten kavitet där provet blandas. Denna kavitet med en dimension på en tusendels millimeter, innehåller torkad reagens som löses upp när det blandas med provmaterialet. Mikrokuvetten placeras sedan i en fotometer och ett exakt provsvar ershålls inom kort.

Mikrokuvetter för olika användningsområden

Med denna kuvetteknologi mäter man inte bara hemoglobin utan nästan vilken flytande substans som helst. I dag tillverkar vi mikrokuvetter för hemoglobin-, glukos- och urinalbuminanalyser samt mikrokuvetter för specifik användning inom dessa områden. Fler mikrokuvetter är på gång och vi använder vår kunskap och erfarenhet inom avancerad kemi för att utveckla kuvettmetoder för andra viktiga analyser. Dessutom tar vi kuvetteknologin vidare inom flera olika riktningar. Med samma typ av mikrokuvett, med torr reagens, men med en annan typ av teknologi, ett fotomikroskop, kan vi nu bestämma olika sorters celler och partiklar.

Innehåll

Styckförpackade kuvetter 4*25 stycken till Hemocue HB201+ Hemoglobinfotometer.

Engångskuvetten är framställd av polystyren. Innerväggarna på kuvettens kavitet är täckta med reagens i torr form. Provet sugs in i kuvetten med hjälp av kapillärkraft och blandas spontant med reagenset. Kapillärt, venöst eller arteriellt helblod kan användas. Den fyllda kuvetten kan användas i HemoCue Hb 201+ eller HemoCue Hb 201 DM-instrumentet där absorbansen mäts och hemoglobinvärdet beräknas.

  • Kemisk metod: En modifierad azidmethemoglobinmetod
  • Provvolym: 10 μL
  • Stabilitet: Förvarade i rumstemperatur är varje enstycksförpackad kuvett hållbar till utgångsdatum.
  • Kuvetter i en öppnad burk är hållbara i 3 månader.
  • Förpackning: 4 x 50 kuvetter på burk

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner