KM Närvisu Pro

KM Närvisu Pro

Art.nr: F1701-0533
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

KM Närvisu Pro är ett närvisustest med 8 test i ett för 2,5 år och uppåt.

Vår nya produkt Närvisus 7+1 är en vidareutveckling av KM Närvisus. Tills idag har det saknats en när-test för läsavstånd som klarar de flesta syntester.

Denna produkt innehåller 8 olika test i ett. HVOT, SYMBOL, CXO, KM-Närvisus, HVOT enstaka, KM enstaka, SYMBOL enstaka samt ett valfritt test. Detta kan t ex vara LIX T-skala(18-4pktr)Snellens Eeller Landots ring.

Med denna produkt kan du testa synen på alla läsavstånd och på de flesta patientkategorier och med de tavlor du är van vid. Detta syntest är det första att erbjuda alla de vanligaste 3- och 5-meterstesten för läsavstånd. Detta gör att du kan jämföra patientvisus för läsavstånd med det för 3 och 5 meters avstånd. 

KM Närvisu Pro är konstruerad för att användas på det fasta testavståndet 33 cm med hjälp av hakstödet, samt i fritt rum. På så sätt kan man låta patienten läsa på det avstånd som patienten är van vid. En omvandligstabell medföljer för omräkning av synskärpan.

KM Närvisu Pro är konstruerad för lång hållbarhet. Hakstödet för det fasta testavståndet är konstruerad av plexiglas och tavlorna är tryckta på hållbara magnetmattor. Tavlorna är sedan laminerade för att motstå smuts och repor. Eftersom tavlorna är magnetiska är det lika lätt att fästa tavlan mot hakstödet som det är att byta tavla.

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner