plåsterspray akutol

Flytande plåsterspray - Akutol

Art.nr: F0405-0601
I lager (7 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Kan du tänka dig något så häftigt som Flytande plåster? Det flytande plåstret är gjord för att skydda mindre sår och skador såsom rivsår, skrubbsår och skärsår på arbetsplatser, sportutövande och i hemmet.

Det flytande plåstret sprayas enkelt på såret, torkar inom 3 minuter och bildar då en vattensäker skyddande hinna som håller smuts och väta ute från såret. Den minskar därigenom även risken för infektioner. Läkningen av såret fortsätter under plastfilmen som bildats. Själva filmen försvinner sedan efter 3-4 dagar genom en gradvis nötning, filmen är alltså inte vattenlöslig.

Sårsprayen är baserad på akryl copolymer för enkel och snabb behandling av skrapsår och mindre skador.

Hur du använder sprayen
Spraya från ett avstånd på ca 15 - 20 cm. Spraya ett tunt lager, låt torka och upprepa behandlingen. För ett bra resultat, spraya flera tunna lager. Skaka flaskan innan varje ny användning.

Sårvårdstips
Det är vår erfarenhet att du inte bör spraya på ett blödande sår direkt eftersom när sårfilmen då torkar så bildas det då en blodig massa som inte är så trevlig att se på.

Sprayen fungerar däremot absolut bäst att använda på sår som inte blöder men som är färska. Den lägger sig då som ett skyddande mer eller mindre osynligt skydd mot smuts. Om du tex har ett pappersskärsår i fingret så gör sprayen dessutom att rörelseförmågan i fingret behålls. (jämfört med ett vanligt plåster där det kommer att hindra dig när du rör fingret).

Storlek/volym: 60 ml

Innehåll
Ethyl acetas, Copolymer acrylate Drivgas: Dimetyleter

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner