Välj längd
Escape Rope räddningslina
Escape Rope räddningslina
Escape Rope räddningslina
Escape Rope räddningslina
Escape Rope räddningslina
Escape Rope räddningslina

Escape Rope Räddningslina (10 [meter]) (10 [meter])

Art.nr: B0503-0101
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Escape Rope är en räddningslina / räddningssele som skall användas i nödsituationer där den normala flyktvägen är blockerad av t.ex. brand, rök, en gärningsman, eller annan fara. Escape Rope består av en räddningslina på upp till 25 meter med sele och friktionsbroms, allt förpackat i en smidig behållare.

Med Escape Rope kan du på ett enkelt sätt fira dig ned, antingen till ett annat våningsplan, eller ända ned till marken. Med Escape Rope kan fler i nöd rädda sig. Du kan även med Escape Rope fira ned handikappade eller medvetslösa människor med full kontroll från marken. Escape Rope är lätt att använda och du kan använda utrustningen om och om igen, vilket gör att du kan öva i lugn och ro. Escape Rope är lätt att ta med på resor, eller till landet. Escape Rope är en bra och billig livförsäkring om ditt hem skulle överraskas av eld eller annan fara.

Testad!
Escape Rope är testad och godkänd för sitt ändamål av SP (Statens Provningsanstalt) med certifikat nr 77020,22.

Skräddarsydd
Behöver du andra längder än stanadard? Inga problem! kontakta oss så tar vi fram en offert. 026-650056. T.ex. om du bor på 10e våningen så rek vi 36 meter för 2495:- inkl moms. Då bör det ge dig längd att dels fästa räddningsselen samt ha någon meter extra vid behov.

Escape Rope finns i följande längder:

  • 10 meter / 3 vån
  • 15 meter / 5 vån
  • 15 meter / 5 vån i tubförpackning
  • 25 meter / 8 vån

 Levereras med krok som standard.

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner