DAX handtvål dispenser - oparfymerad

Art.nr: F2201-0704
I lager (8 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

DAX Allroundtvål är en extra mild och krämig tvål som passar för såväl kroppstvätt som hårtvätt. DAX Allroundtvål rengör huden varsamt utan att torka ut och lämnar en fräsch känsla.Händerna utsätts för extra mycket påfrestningar när huden exponeras för kyla och frekvent tvättande med tvål och varmt vatten, så det är viktigt att välja en mild och skonsam tvål.

DAX Allroundtvål är en extra mild och krämig tvål som passar för såväl kroppstvätt som hårtvätt. DAX Allroundtvål rengör huden varsamt utan att torka ut och lämnar en fräsch känsla. Produkten är miljömärkt med Svanen. 

DAX allroundtvål levereras i en refillförpackning som passar till DAX automatisk dispenser (AD) (223638). Refillen är en Bag-in-box vilket resulterar i liten mängd restmaterial när förpackningen är tömd. Den milda tvålen kan användas regelbundet och passar bra till alla som söker en skonsam tvätt för hud och hår. Allroundtvålen är avsedd för bruk inom offentliga områden där det är viktigt med neutrala och milda dofter. Exempel på användningsområden är ålderdomshem, offentliga toaletter, sjukhusrum och restaurangkök. 

Ladda ner produktblad

pH ca 4,5

Innehåll oparf: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Glycerin, Malic Acid, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Sodium Hydroxide, Steareth-4.

Upptäck mer

  • SJUKVÅRDSMATERIAL/Hygien/Tvål
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner