Blodtrycksmätare MDF 808
5.0 1

MDF Blodtrycksmätare 808 MDF

(1 recensioner)
Art.nr: F1701-0801
I lager (2 st) - beställer du fler så dellevererar vi

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

MDF® 808 Calibra™ Manuell blodtrycksmätare är idealisk för alla inom den medicinska professionen.Då den är stresstestad över 3000 gånger och kalibrerad fem gånger är den en av de mest hållbara, precisa och pålitliga blodtrycksmanschetterna på marknaden.

Mätare: En exakt, certifierad 300 mmHg manometer uppnår noggrannhet på +/- 3 mmHg utan stift stopp, och är lättavläst. Baksidan på den gjutna zinkmanometer är utrustad med en kraftig klipps så att man enkelt kan fästa mätaren på manschetten. Rörelsen inuti varje mätare är varsamt monterat och testat av experter med tålamod, skicklighet och fanatisk uppmärksamhet på detaljer.

Varje mätare är stresstestad 3.000 gånger och kalibrerad fem gånger för att uppnå den högsta nivån av varaktig precision.

Manschett & Inflationspåse: Slitstark och resistent mot kemikalier (klor och peroxid) och fukt. Den vuxna Velcro® manschetten är konstruerad av högmolekylär polymernylon. Inflationspåsen har dubbla slangar och är sömlös.

Den är tillverkad i allergivänlig latexfri PVC som inte fastnar och spricker. Det universella blåsröret möjliggör utbyte med kompatibel manschett från MDF® och andra stora märken av blodtrycksmätare.

Pump & Ventil: Förkromad mässing med skruvventil ger exakt kontrollfrekvens. Pumpen är tillverkad allergivänlig och latexfri PVC som inte fastnar och spricker.

Tillbehör: Nylonväska med dragkedja och sidoficka, ID-taggen.

Manual

Certifikat

 

Storlek manchett: 25-40 cm

Barnmanchett finns, ösnkas detta så maila oss på kundservice@tryggsaker.se. Pros 365:- exkl moms.

 

Produktinformation

Certifiering: CE
Färg: Svart
Längd (shipping): 29 cm
Höjd (shipping): 19 cm
Bredd (shipping): 20 cm
Volym (shipping): 11

 

 

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Helena

Bra

2023-10-06