Välj låstyp
- 5%
Vapenskåp VP6

Vapenskåp för 6 gevär -VP6 (Nyckellås/Jag hämtar själv mitt Håbeco vapenskåp i Nora)

Art.nr: S0212-0301-A1

3588 kr
3788 kr
Exkl. moms
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

Beskrivning

Beskrivning

För att underlätta din jämförelse har vi även tittat på några återförsäljare av vapenskåp som dyker upp högt  upp i listorna på google och samlat dessa här i ett pdf-dokument. Prisjämförelsen gjordes den 1e juli 2013. Vi kommer att försöka uppdatera denna kontinuerligt under hela kampanjen. 

Se vår prisjämförelse: jamforelse_av_priser.pdf

Håbeco’s vapensäkerhetsskåp är konstruerade och utvecklade tillsammans med jägare med mångårig erfarenhet av jakt och vapenförvaring. Vapenskåpen har hög kvalitet och finish och är testade och godkända enligt normen SS 3492.

Håbeco’s VP6 för upp till 6 Gevär levereras

  • Kolvdyna
  • Pipstöd för 6 gevär.


Läs mer under fliken ´produktspecifikation´ovan.

Produktdata


Typ: Håbeco VP6
Garanti: 1 år
Yttermått: H: 1250 * B: 350 * D: 300 [mm]
Innermått: H: 1245 * B: 340 * D: 220 [mm]
Vikt: 90 kg
Volym: - liter
Inbrottsklass: SS 3492
Test institut: SSF - Svenska Stöldskydds Föreningen
Certifieringsorgan: DNV - Det Norske Veritas

Specifikationer

Specifikationer


Pris Priset avser avhämtning av vapenskåpet i Nora utanför Örebro. Du kan även få det hemsänt direkt hem till din egen adress för endast 495:- extra. Se rullista längst nedan.

Från den 1/10 2000 skall vapen förvaras i säkerhetsskåp certifierade enligt normen SS-3492. I varje skåp får max 20 vapen förvaras. Från 2002 har polisen dessutom fått större befogenheter att kontrollera efterlevnaden av detta genom t.ex. hembesök.

Bra att veta
Rikspolisstyrelsen skriver att:
"Efter den 1 juli 2002 skall förvaring av skjutvapen, när de inte brukas, ske i antingen ett säkerhetsskåp eller något annat lika säkert förvaringsutrymme. Med säkerhetsskåp avses ett skåp som uppfyller lägst Svensk Standard SS 3492 och som är certifierat av ackrediterat certifieringsorgan." Med annat lika säkert förvaringsutrymme avses bland annat skåp som uppfyller kraven i 16 kap 4 § Rikspolisstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om vapenlagstiftningen (RPSFS 2000:63) för "lika säkert förvaringsutrymme".

Ovan sagda motsvarar alltså den lägsta tillåtna säkerhetsnivån gällande förvaring av vapen.

Noteras bör att alla vapenskåp som har en vikt under 150 kg måste skruvas/bultas fast i golvet. Våra skåp levereras med förborrade hål för detta.

Ansökan om tillstånd att inneha vapen och ammunition
För att inneha vapen och ammunition måste du sända in en ansökan till Polisen. På denna måste du även för in hur du skall förvara vapnen, dvs vilket vapenskåp du har köpt. Längst ned på denna sida har vi lagt upp blanketten som du behöver för att göra denna ansökan om tillstånd att inneha vapen och ammunition. Du behöver skåpet id nr (detta återfinns inuti ditt skåp) samt typen av av vapenskåp (Tex Håbeco VP6 eller Scandinavian Safe SP65)

Kontroll
I och med att vapenlagen ändrades 2002 fick polisen nya möjligheter att göra kontroller hemma hos vapenägare, något som också sker.

Tillbehör
Som tillbehör kan en brandbox monteras in. Brandboxen står emot brand i 30 minuter. Du kan även få ditt Håbeco vapenskåp med Digitallås.

Betalning
Vapenskåpen går precis som för övriga produkter att betala med kort, förskottsinbetalning eller faktura (dock ej mot postförskott).

Utbilda dig till jägare
Om du köper ett vapenskåp från oss på TryggSaker.se, erbjuder Djursholms jakt 1000:- rabatt på en jaktutbildning. Se mer nedan eller på Djursholmsjakt.se

TryggSaker.se samarbetar i Stockholm med Djursholms Jakt som drivs av Patrik Bunge -Meyer och Natalie Wide, båda aktiva jägare från Djursholm.Köper du ett vapenskåp från oss erbjuder dessutom Djursholms jakt 1000:- i rabatt på en jaktutbildning

Både Natalie och Patrik medverkar aktivt på kurserna och går tillsammans med deltagarna igenom de teoretiska delarna med stöd av kurslitteraturen och övningsprover. Praktiska skjutövningar genomförs under kursen och vid behov kan vi även erbjuda privata skjutövningar under icke kurstid. Kursen pågår under 4 söndagar. Adress: www.Djursholmsjakt.se

Upptäck mer