Medicinkylskåp 66 lit. Medline

Medicinkylskåp Oscar MedLine 66 liter

Art.nr: F1701-1702
I lager

Service

Kunskap

Kvalitet

5.0
Utmärkt Baserat på kundomdömen för Tryggsaker.se

Beskrivning

Beskrivning

Små specialanpassade kylskåp för sjukvården

Oscar Medtechs temperatursäkra och driftsäkra medicinkylskåp är resultatet av en lång erfarenhet där sjukvårdens högt ställda krav på funktion och säkerhet alltid stått i fokus. Alla kylskåp är utrustade med temperaturlarm och min/maxvisning. Som ett självklart tillval finns Oscar TempLog® för att övervaka och dokumentera temperaturen på ett smidigt och säkert sätt. När du väljer ett kylskåp från Oscar så väljer du hög kvalitet, trygghet och en kundservice du kan lita på.

LÄKEMEDELSKYLSKÅP OSCAR MEDLINE, TEMPERATUR- OCH DRIFTSÄKRA KYLSKÅP AV HÖG KVALITET

Läkemedelskylskåp Oscar MedLine finns i volymerna 66, 145, 300 och 400 liter, med solid- eller glasdörr. Alla dörrar är höger- eller vänsterhängda och är självstängande.

Aktuell temperatur läses av direkt på displayen, min-/maxtemperatur visas med en enkel knapptryckning. Medicinkylskåpet har ljud- och displaylarm vid avvikande temperatur.

Kylskåpet har en förinställd temperatur på 5˚C och ett temperaturintervall på 2˚C till 8˚C. Temperaturnoggrannheten inom detta intervall är på låga +/-0,6 grader. Kylskåpet är utrustat med en eller två fläktar, beroende på storlek, för bättre luftcirkulation och en extra sensor vilket bidrar till en ännu bättre temperatursäkerhet. Temperaturen i skåpet är stabil och det är en jämn temperatur på alla hyllplan.

Skåpen har vitlackerad stålplåt på insidan vilket gör att det inte tar åt sig någon lukt och är lätt att hålla rent. Hyllplanen är flyttbara och är av plastbelagda trådhyllor för enkel rengöring. Som tillval finns utdragbara hyllor och plexiglashyllor.

Kylskåpet är utrustat med ljusterbara fötter framtill för att säkerställa stabilitet och hjul baktill för att underlätta installation eller förflyttning om så behövs. Dörren är låsbar med nyckel. El-lås (exklusive kortläsare) och elektroniskt kod-lås finns som tillval. Handtag följer med som standard. Vidare är kylskåpen energieffektiva och LED-belysning finns inuti skåpet.

Välj Oscar TempLog® som tillval för temperatursäker övervakning och dokumentation av temperaturen.

Kylskåpen testkörs och kalibreras före leverans och individuell checklista medföljer varje skåp.

  • ML-400: 400L, H:1845 x B:595 x D:695
  • ML-300: 300L, H:1500 x B:595 x D:650
  • ML-145: 145L, H:820 x B:595 x D:595
  • ML-066: 66L, H:725 x B:445 x D:485

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner